Uw winkelwagentje
25.11.18

OP ZOEK NAAR BEAUTYPRODUCTEN DIE LIEF ZIJN VOOR JE HUID EN DE NATUUR?

Staak je zoektocht maar!  
Niet voor niets bejubeld in Vogue en Vanity Fair als ‘een mirakel’.
Maar waarom zijn de producten van Le Pure echte must haves voor je huid?

REVOLUTIONAIR WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

40 jaar wetenschappelijk onderzoek naar planten en hun medicinale krachten vormen de basis van hun formules. De planten die ze selecteren, werken synergetisch samen en stimuleren elkaar, waardoor de huid tegelijkertijd wordt geactiveerd en gekalmeerd.
Het resultaat zijn formules met 100% actieve en zeer efficiënte ingrediënten die de huid herstructureren en verjongen.
Le Pure heeft zijn eigen laboratorium, waar het zijn eigen plantenextracten maakt. Hun producten zijn veganistisch en niet getest op dieren.

ZUIVERE PLANTENEXTRACTEN

Hun productieprocessen zorgen ervoor dat de maximale hoeveelheid pure plantenvoedingsstoffen worden bewaard, die onmiddellijk worden opgenomen en de huid vrij laten ademen.
Al hun producten zijn gemaakt van ingrediënten die het menselijk organisme herkent. Je zou ze zelfs kunnen opeten!
Ingrediënten zijn de sleutel tot de werkzaamheid van een huidverzorgingsproduct. Elk van hun creaties bevat een magische mix van de meest waardevolle biologische planten, essentiële oliën, koudgeperste plantaardige oliën en stimulerende kaolienklei.

PUUR

Ze gebruiken alleen actieve ingrediënten met een bewezen gunstig effect op de huid.
De producten bevatten GEEN vulstoffen (zoals Stearate, Glycerine, Xantham Gum, enz.) of synthetische conserveermiddelen.
De grondstoffen zijn afkomstig van biodynamische landbouw, wilde planten, koudgeperste plantaardige oliën en biologische essentiële oliën van de hoogste kwaliteit. De puurste en meest effectieve superfood voor de huid!
Bejubeld in de meest prestigieuze tijdschriften Vogue en Vanity Fair: “it’s almost a miracle”.
Geef je huid de voeding die ze verdient!

Maak plaats in je beauty kast, want hier zijn de 5 nieuwste revolutionaire producten van Le Pure:

Verstevigend gezichtsserum

Bijna een mirakel!
Dit buitengewoon revitaliserende en verstevigende serum is een krachtige anti-verouderingsbehandeling die de huid verzacht, kalmeert en herstelt.
De unieke samenstelling van mineralen en mucopolysacchariden transporteert de voedingsstoffen van de plant naar de diepere lagen van de huid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.
Deze vitale stoffen fungeren als natuurlijke vullers van rimpels en expressielijnen.

Gebruik als nachtbehandeling, toe te passen als de laatste stap van de huidverzorgingroutine.
Kan ook overdag gebruikt worden, breng het serum dan onder de make-up aan. 

Detox Deluxe gezichtsreiniger Kaolin klei en roos

Deze luxueuze emulsie met krachtige, zuiverende plantenextracten die fungeren als een krachtige detoxbehandeling, reinigt, hydrateert en behoudt de elasticiteit van de huid. Diepe reiniging zonder zeep.

Hoog geconcentreerd, diep voedend crèmeconcentraat calendula – rozemarijn – zoethout

Een innovatie in de huidverzorgingscrèmes!
De hoge concentratie actieve plantenstoffen stimuleert de diffusie van zuurstof in de huid, laat de huid ademen, en vertraagt ​​de vroegtijdige veroudering. Het voedt en activeert de microcirculatie, waardoor vorming van rimpels wordt verminderd. Ook zeer effectief als behandeling rond de ogen.
Bevat actieve extracten van calendula, rozemarijn, maisbloem, zoethout en cactusvijg. Cacao, sheaboter en avocado-olie laten de huid stralen.
Ook zeer geschikt als behandeling voor couperose en pigmentvlekken.

Gezichtsemulsie pigmentvlekken calendula – marokkaanse lavaklei

Deze multifunctionele emulsie onthult de ware schoonheid van uw huid en behandelt en voorkomt effectief hyperpigmentatie.
Calendula verbetert de optimale werking van de melanocyte cellen van de huid, wat de sleutel is tot een gelijkmatige teint zonder pigmentvlekken. Deze cellen bieden de huid ook natuurlijke bescherming tegen de zon, waardoor deze emulsie de ideale behandeling is om vroegtijdige veroudering te voorkomen.
De formule bevat kleine deeltjes van de kokosnootschaal, die de huid een ultrazachte peeling geeft.
Een essentiële wekelijkse anti-verouderingsbehandeling om dode huidcellen zorgvuldig te verwijderen en oneffenheden te verminderen.

Fluweelzacht anti-oxidanten bloesemwater 

Een bloesemwater met organische plantenextracten die de huid voorziet van voedingsstoffen en anti-oxidanten. Het zuivert, verfrist en hydrateert de huid.
Met een zoet en bloemig parfum van oranjebloesem en rozen. Hibiscus, cactusvijg en de samenstelling van etherische oliën voorzien de huid van werkzame stoffen, die aan te raden zijn bij couperose, acne en pigmentvlekken.
Ook zeer effectief als behandeling van de fijne lijntjes rond de ogen, donkere kringen en wallen.