Panier
09.02.22

Haardetox: Het geheim voor gezond haar

HOE DETOX IK MIJN HOOFDHUID?

Ons geheim voor een haardetox is het Innersense Detox-haarmasker, dat de meest fantastische ingrediënten bevat die onzuiverheden, gifstoffen en vuil uit je haar en hoofdhuid verwijderen. Healthy hair, here we come!
  • Houtskool werkt als een zacht vacuüm zonder de natuurlijke oliën van je haar te strippen.
  • Kaolienklei helpt overtollige olie en opbouw van vuil te verwijderen.
  • Biologische witte azijn helpt de glans te vergroten en het microbioom van je hoofdhuid in balans te brengen, zodat je minder kroezen, sterker haar en een gezonde haargroei ervaart.

HOE VAAK DOE IK EEN HAARDETOX?

Dit hangt af van een aantal factoren, met name je haartype en hoe vaak je stylingproducten gebruikt. Als je vettig haar hebt en regelmatig verzorgt met conventionele chemische producten, kun je misschien wel wekelijks een detox doen.
Of, als je droog haar hebt, zou je er uiteindelijk maar één per 4-6 weken nodig kunnen hebben.
Als je symptomen opmerkt zoals jeuk, schilfers of je haar voelt zwaar aan, dan weet je dat het tijd is voor een detox.

HOE GEBRUIK JE HET DETOX HAARMASKER?

Aanbrengen op nat haar, wortels tot punten bewerken.
Laat 3-5 minuten intrekken.
Spoel grondig uit.
Vervolg met Innersense Organic Beauty haarbad en conditioner.


Nadat je je eerste haardetox hebt doorlopen met Innersense Organic Beauty, beschouw dit dan als hét perfecte moment om je hele routine stap per stap om te zetten in een natuurlijke routine. Ontgift in de komende 14 dagen jouw volledige haircare routine door haarproducten die chemische stoffen bevatten te vervangen door natuurlijke producten.
Herstel de gezondheid en glans van jouw haar met natuurlijke haarverzorgingsproducten. Geef je haar even de tijd om te wennen, maar binnen enkele weken voel en zie je gegarandeerd het verschil!

ONTDEK HET INNERSENSE HAIR DETOX MASKER